Παιδικές τροφές

Ολόκληρο βράσιμο κοτόπουλου

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για ολόκληρο κοτόπουλο βραστό;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα απ’ όλα έβγαλα το κοτόπουλο από τη σακούλα και το έπλυνα στο σιντριβάνι. Έβαλα τα δεξιά, αριστερά και μέσα στην κατσαρόλα χωρίς να τα ακουμπήσω μετά και πρόσθεσα νερό. Είτε το νερό είναι 2-3 δάχτυλα κάτω είτε δεν είναι γεμάτο, δεν υπάρχει κίνδυνος να το μεταφέρετε.
  2. Στη συνέχεια σε χαμηλή φωτιά, αν έχετε χρόνο, θα είναι πιο νόστιμο. Χαμήλωσα τη φωτιά και το έλεγξα μετά από μισή ώρα όταν άρχισε να βράζει. Επειδή η κατσαρόλα μου είναι μικρή, το νερό δεν κάλυψε τελείως το κοτόπουλο, και ψήθηκε λίγο στον ατμό, οπότε το γύρισα ανάποδα.
  3. Μετά από μισή ώρα και 45 λεπτά το γύρισα, το κοτόπουλο μου ψήθηκε σε 1 ώρα, 1 ώρα και 10 λεπτά περίπου για να ψηθεί πιο εύκολα το κάτω μέρος. Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του κοτόπουλου, περίπου 30 λεπτά, μερικά 45 λεπτά, μερικά περισσότερο από 1 ώρα.
  4. Μετά φιλτράρωσα το νερό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νερό αν θέλετε, δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω, ήταν λίγο λαδωμένο για μένα, μπορείτε να φτιάξετε σούπα από το νερό, μπορείτε να φτιάξετε ρύζι, χρησιμοποίησα τις φτερούγες και μέρη των μηρών στο πρώτο μου γεύμα στο δείπνο, θα κόψω τα άλλα μέρη σε κομμάτια, μετά μπορώ να χρησιμοποιήσω μια σαλάτα, μπορώ να χρησιμοποιήσω και ρύζι με αυτόν τον τρόπο. Καλή τύχη σε όλους σας.

Ολόκληρο κοτόπουλο βραστό συνταγή με φωτογραφία

Ολόκληρο βράσιμο κοτόπουλουΟλόκληρο βράσιμο κοτόπουλου
Ολόκληρο βράσιμο κοτόπουλουΟλόκληρο βράσιμο κοτόπουλου
Ολόκληρο βράσιμο κοτόπουλουΟλόκληρο βράσιμο κοτόπουλου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button